Smartphone Phown: Concept romanesc de high-end

octombrie 17 11:12 2013

Stire IT de ultima ora: Smartphone Phown: Concept romanesc de high-end

Phown este un concept de smartphone care are doua calitati: in primul rand, este realizat de o echipa din Romania. In al doilea rand, arata incredibil de bine.

Phown

Conceptul Phown este de smartphone premium, iar design-ul este primul care induce acest sentiment. Minimalist, cu rama metalica, ecran “edge to edge”, cu camera foto rotativa (la 60, 120 si 180 de grade), design-ul poate personalizat complet, find realizat din panouri care pot fi schimbate.

Echipa Scarlat-Buzilan, care a conceput Phown, a imaginat si dotari hardware: un CPU Quad-core de 1,5 GHz, 2 GB de RAM, memorie interna de 32/64 GB, camera rotativa de 8-12 MP si cu LED flash, baterie inlocuibila si cu putere de cel putin 2500 mAh, toate in spatele unui ecran de 5 inci si cu rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Telefonul nu ar trebui sa cantareasca mai mult de 155 de grame si ar putea rula fie Android, fie BB10, fie Sealfish sau Ubuntu Mobile. Pretul s-ar incadra cam pe la 600 euro.

Computerblog.ro, de unde am aflat de conceptul Phown, mentioneaza ca Dan Scarlat si Anca si Claudiu Buzilan (echipa Scarlat-Buzilan) au mai realizat un concept, o masina ecologica (SCI hyMod – www.scihymod.com), impreuna cu designerul Marian Cilibeanu si inginerul Cristian Ionescu.

Citeste toata stirea Smartphone Phown: Concept romanesc de high-end la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: