Samsung a obtinut in mod ilicit acces la informatii confidentiale privind acordurile de licentiere semnate intre Apple si Nokia

octombrie 03 14:00 2013

Stire IT din categoria Gadgets: Samsung a obtinut in mod ilicit acces la informatii confidentiale privind acordurile de licentiere semnate intre Apple si Nokia

  Daca va era dor sa mai auziti ce actiuni neobisnuite mai are Samsung, ei bine astazi aflati ca unii manageri ai companiei coreene au obtinut in mod ilicit informatii confidentiale privind acordurile de licentiere incheiate intre Apple si Nokia….

Acesta este un rezumat al post-ului, pentru a vedea intregul articol da click pe titlu si vei fi redirectionat catre site.
Acest e-mail este trimis o singura data pe zi, site-ul este updatat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Samsung a obtinut in mod ilicit acces la informatii confidentiale privind acordurile de licentiere semnate intre Apple si Nokia la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.