IFA 2013: All-in-one LG cu UltraWide Display

august 31 11:00 2013

Stire IT de ultima ora: IFA 2013: All-in-one LG cu UltraWide Display

Cu doar cateva zile inainte de targul international IFA 2013, un all-in-one a fi disponibil in “carne si oase” la Berlin.

LG AIO PC V960 ultrawide

Printre noutatile de care vom auzi prima oara in aceasta perioada a targului international de tehnologie de la Berlin se numara un PC de tip all-in-one LG cu numele de V960. Acesta va fi construit in jurul unui cu o diagonala de 29 inci si o rezolutie de 2560 x 1080.

In ceea ce priveste configuratia hardware a creatiei din imagine, vom vedea preinstalat Windows 8, un TV Tuner inclus, iar placa video folosita va fi un GeForce GT 640M.

Vor exista trei versiuni ale acestui all-in-one LG, toate plecand de la elementele insirate deja mai sus: 29EA73, 29EB73 si 29MA73. Primul dintre cele trei va profita de functia Extra VIew pentru a va afisa streamul de la TV pe o jumatate de ecran, in timp ce pe cealalte va puteti desfasura activitatea in conditii optime. Daca este vital sa aveti cu all-in-one-ul vostru un stand ergonomic cu optiuni foarte variate de rabatare, 29EB73 poate fi modelul cautat de orice utilizator pentru a-l cumpara.

Pentru ca trebuia sa ramana cateva detalii care nu vor fi facute publice decat saptamana viitoare la fata locului, momentan nu stim ce procesoare vor fi incluse in versiunile standard ale acestui sistem de tip AIO.

 

Citeste toata stirea IFA 2013: All-in-one LG cu UltraWide Display la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Categories: