Doua clipuri noi detaliaza carcasele si ecranele iPad 5 si iPhone 5C [VIDEO]

august 05 09:10 2013

Stire IT de ultima ora: Doua clipuri noi detaliaza carcasele si ecranele iPad 5 si iPhone 5C [VIDEO]

Mai sunt doar cateva luni pana la lansare, dar fantana de zvonuri despre iPad 5, iPhone 5S si nu pare sa sece.

ipad-5 lansare

De aceasta data, incepem cu doua clipuri ce infatiseaza posibile carcase create pentru urmatorul iPad si ultra speculatul iPhone 5C, modelul mai ieftin. Cele doua filmulete de mai jos par sa fie realizate in conformitate cu alte imagini si clipuri pe care le-am vazut in ultimele saptamani. Daca ar fi sa ne luam dupa ele, desi nu exista nici o garantie ca au legatura cu ceea ce Apple va lansa oficial, urmatorul iPad va fi similar ca linii de design cu iPad mini. Carcasa va fi mult mai subtire decat versiunea actuala, marginea ecranului va fi mult mai compacta, in timp ce dimensiunea ecranului pare neschimbata.

In cel de-al doilea film provenit de la Maco Takara este surprins iPhone 5C, modelul mult mai ieftin de iPhone despre care am tot citit zilele trecute. Plasticos, cu o combinatie de linii de design ce pare sa puna in aceeasi cutie un iPod Touch 5G si un iPhone 5G, noul iPhone 5C pare din ce in ca mai mult sa fie o posibilitate reala.

Ambele gadgeturi vor vedea lumina reflectoarelor la mijlocul lunii septembrie. Sunt curios daca in fuga aceasta dupa terminale ieftine Apple va umbla la preturile de lansare.

Citeste toata stirea Doua clipuri noi detaliaza carcasele si ecranele iPad 5 si iPhone 5C [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Categories: