Directorul de securitate al Facebook: OK, am dat-o în bară cu hackerul care i-a spart contul lui Mark Zuckerberg

august 21 09:36 2013

Stire IT de ultima ora din techologie: Directorul de securitate al Facebook: OK, am dat-o în bară cu hackerul care i-a spart contul lui Mark Zuckerberg

Un hacker palestinian a descoperit o problemă de securitate la Facebook şi a vrut să anunţe reţeaua. Responsabilii cu securitatea nu l-au luat în seamă şi el a sfârşit spărgându-i contul lui Mark Zuckerberg, fondator Facebook, pentru a le arăta ce poate. Acum, directorul de securitate al Facebook îşi toarnă cenuşă în cap pentru această scăpare, dar tot nu vrea să-i plătească hackerului serviciul.. Citeste toata stirea Directorul de securitate al Facebook: OK, am dat-o în bară cu hackerul care i-a spart contul lui Mark Zuckerberg la adevarul.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din Tech. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Categories: