Utilizatorii Skype iOS pot trimite, nelimitat, mesaje video

iunie 28 14:50 2013

Stire din categoria Geneneral: Utilizatorii Skype iOS pot trimite, nelimitat, mesaje video

Microsoft a actualizat versiunea Skype pentru iOS, o aplicatie foarte folosita de posesorii de produse Apple, utilizatorii putand trimite acum, gratuit si nelimitat, mesaje video.

SKypeiOS

Aceasta functie a fost introdusa de curand, dar numarul de mesaje trimise era limitat daca utilizatorul Skype nu avea cont premium. Acum, aceasta restrictie a fost eliminata de Microsoft.

O alta schimbare adusa versiunii Skype pentru sistemul de operare iOS este imbunatatirea stabilitatii audio si video a mesajelor trimise. De asemenea, partajarea fotografiilor are o mai mare fiabilitate, erorile aduse la cunostinta utilizatorilor fiind in scadere, daca nu chiar eliminate. De asemenea, noua versiune Skype are o accesibilitate mai mare pentru mesajele video. In general, Skype pentru iOS, versiunea 4.9 pusa in circulatie de ieri, este mai fiabila, are performante mai bune.

Skype iOS este disponibila in mai multe limbi europene si asiatice si este compatibila cu iPhone, iPod touch si iPad. Aplicatia are nevoie de versiunea 5.0 a iOS, sau mai noua, si este optimizata pentru iPhone 5.

Pe langa aceasta imbunatatire a versiunii pentru iOS, se aude ca Microsoft va integra Skype in Windows 8.1, dupa doi ani de cand a cumparat acest serviciu. Mai exact, Microsoft vrea sa integreze functiile Skype direct in sistemul de operare, nemaifiind necesara instalarea aplicatiei.

Citeste toata stirea Utilizatorii Skype iOS pot trimite, nelimitat, mesaje video la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri it din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  

  Categories: