Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone va fi anuntat maine

iunie 17 14:00 2013

Stire din categoria Geneneral: Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone va fi anuntat maine

Smartphone-ul al celor de la Huawei a fost victima multor zvonuri, doar ca acum sa ne pregatim in sfarsit pentru momentul adevarului.

huawei ascend p6

Ascend P6 are mari sanse sa fie cel mai speculat smartphone al celor de la Huawei. Cu o campanie intensa de promovare si cateva zvonuri care au pornit probabil tocmai de la cei responsabili de productie, P6 trebuie sa fie telefonul care le va asigura asiaticilor o crestere a ratei de adoptie in SUA.

Noul terminal din seria Ascend va incerca sa ofera combinatia perfecta dintre un design revolutionar, specificatii de varf si comparative absolute pentru a atrage atentia publicului. Aparent, acesta va fi, cel putin pentru o perioada de timp, cel mai subtire smartphone din lume. Cu o grosime de doar 6,18 milimetri, noul gradget va avea in interior un procesor quad core tactat la 1,5 GHz, in timp ce partea frontala va fi dominata de un panou 720p cu o diagonala de 4,7 inci. O combinatie neobisnuita va fi cea formata din camera frontala de 5 megapixeli, dotata cu o tehnologie intitulata  ,,face enhance” si camera principala, de pe spatele aparatului, de 8 megapixeli. Ca sistem de operare, noul P6 va rula o versiune inca necunoscuta de Android ce va fi integrata cu interfata proprietara Emotion UI.

Fara un comunicat oficial din partea companiei, exceptand cel cu ocazia anuntului de lansare care e va avea loc maine, noul . Din imaginea de mai sus, publicata ieri pe profilul de Twitter al companiei, nu putem decat sa deducem ca este vorba de un spate din aluminiu eloxat. Sunt foarte curios in ce piete va ajunge noua creatie a celor de la Huawei in primele saptamani de dupa evenimentul de la Londra, pe langa China, desigur.

Huawei ascend p6 emotion-ui

Citeste toata stirea Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone va fi anuntat maine la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri it din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  

  Categories: