Python S3, o tableta interesanta cu Windows 8, Ubuntu si Android

mai 18 12:00 2013

Stire din categoria Geneneral: Python S3, o tableta interesanta cu Windows 8, Ubuntu si Android

Cu toate ca am mai intalnit de operare, Python S3 , Android si Windows 8.

3os python s3 android windows 8 ubuntu

Nu este nici pe departe o idee noua ca un gadget precum cel din imagine sa vina preinstalat cu un sistem de operare optimizat pentru tablete si alte hibride. Partea neobisnuita intervine in momentul in care trei astfel de SO-uri sunt gazduite pe un singur computer. Python S3, o tableta creata de Ekoore, gazduieste o versiune recenta de Ubuntu, Android si Windows 8.

Destul de mare fara a fi incomod, gadgetul din imagine ascunde o configuratie decenta pe langa sistemele de operare variate. Un Intel Celeron 847 Dual Core tactat la 1,1 GHz se ocupa de procesare, in timp ce un SSD de 128 GB si 8 GB RAM sunt responsabile ca lucrurile sa mearga ca unse. Rezolutia panoului de 11,6 inci este de 1366 x 768, perfecta pentru aproape orice scenariu de utilizare. Din fabrica, desi suporta cu siguranta update-uri la fiecare dintre ele, Python S3 ruleaza Windows 8, Android 4.2 Jelly Bean si Ubuntu 13.04. Nu lipseste conectivitatea WiFi, iar daca bugetul va permite puteti introduce in configuratie si un modul 3G. La 770 dolari, pretul licentei de Windows 8 nu este inclus in pachet, in schimb, daca vreti sa mai adaugati 179 dolari in acest amalgam interesant, puteti cumpara si un dock standalone cu tastatura si o baterie suplimentara menita sa sporeasca semnificativ autonomia produsului.

Toate optiunile de configurare, cat si posibilitatea achizitiei le gasiti pe www.ekoore.com, un site integral in italiana.

Citeste toata stirea Python S3, o tableta interesanta cu Windows 8, Ubuntu si Android la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri it din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  

  Categories: