Microsoft Romania are un nou director general: Kostas Loukas

aprilie 10 20:51 2013

Stire din categoria Geneneral: Microsoft Romania are un nou director general: Kostas Loukas

Microsoft a anuntat numirea lui Kostas Loukas in functia de director general al biroului din Romania.

Kostas Loukas

Kostas Loukas are o experienta de opt ani la Microsoft, timp in care si-a dezvoltat capabilitati de conducere recunoscute in arii precum Management General, Marketing, Operatiuni si Finante. Kostas si-a inceput cariera la Microsoft Grecia, in rolul de Controlor Financiar in anul 2005, dupa care timp de trei ani a ocupat rolul de Director Financiar si Administrativ. In 2009, timp de un an, Kostas a fost Director General interimar al Microsoft Grecia si in 2010 a fost numit Director de Marketing si Operatiuni in cadrul aceleiasi companii. Incepand cu luna ianuarie 2012, Kostas a condus afacerile Microsoft pentru Cipru si Malta.

Inainte de Microsoft, Kostas a lucrat trei ani pentru Coca-Cola Southeast Europe, avand mai multe roluri manageriale. Cariera sa include si o perioada petrecuta la P&G, rol in care a sprijinit echipe de marketing si de vanzari din perspectiva unui profesionist in finante.

Kostas Loukas a absolvit un program de Executive MBA la INSEAD, studii masterale in Finante la London School of Economics si este licentiat in Economie de Universitatea din Atena.

. Citeste toata stirea Microsoft Romania are un nou director general: Kostas Loukas la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories: