Apple isi mentine dominatia in SUA pe piata de smartphone-uri

aprilie 05 14:40 2013

Stire din categoria Geneneral: Apple isi mentine dominatia in SUA pe piata de smartphone-uri

Cu modele noi lansate saptamanal sau lunar de , suprematia celor de la Apple tinde sa fie incredibil de buna, in domeniul vanzarii de smartphone-uri.

Apple Android iOS Samsung Comscore studiu

Cel mai nou studiu publicat de ca fiind cel mai mare vanzator de smartphone-uri de pe teritoriul Statelor Unite. Fata de acum trei luni, in timp ce Samsung, concurentul de pe locul al doilea, a inregistrat o crestere de un procent in popularitate, gigantul din Cupertino a crescut cu aproape patru procente. Cu alte cuvinte, in timp ce Apple isi mentine dominatia din piata cu 38,9 procente, Samsung, pe locul doi, se apropie mai degraba de jumatatea acestei valori cu 21,3 procente. In acelasi top, in ordine, mai vin HTC, Motorola si LG, toate trei inregistrand scaderi semnificative in ultimul trimestru.

In alta ordine de idei, prin terminale fiecaruia, Samsung, HTC, Motorola si LG sunt cele patru companii care asigura dominatia semnificativa a platformei Android in teritoriu. Desi a pierdut 1,2 procente de popularitate si iOS-ul a castigat in aceeasi perioada 3,9, peste jumatate din posesorii de smartphone din SUA folosesc in continuare dispozitive cu Android. Desi pe locul al treilea se afla in continuare platforma canadienilor de la BlackBerry, cu o continua scadere in cota de piata, cele 1,9 procente in minus cu siguranta nu ajuta.

Per ansamblu, situatia pare destul de clara si sansele de schimbari radicale sunt minime. Ramane acum sa mai asteptam alte trei luni pentru a vedea daca lansarea Galaxy S4, HTC One  si BlackBerry Z10 vor influenta in vre-un fel cifrele de mai sus.

Articolul Apple isi mentine dominatia in SUA pe piata de smartphone-uri a aparut pentru prima data pe Playtech.ro.

. Citeste toata stirea Apple isi mentine dominatia in SUA pe piata de smartphone-uri la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories: