Ce sacrifica Romtelecom pentru fibra optica? Toate celelalte.

martie 01 09:41 2013

Stire din categoria Geneneral: Ce sacrifica Romtelecom pentru fibra optica? Toate celelalte.

Romtelecom trece pe fibra optica, actiunea a inceput de la sfarsitul anului trecut. Da, era un pas firesc, desi o actiune cam intarziata, in acord cu strategia de dezvoltare a companiei…

Problema este nu ca se trece la fibra optica, nici cand se face acest lucru, ci cum. Compania a angajat muncitori nepriceputi, neseriosi si aroganti pentru a merge din casa in casa cu lucrarile de modernizare.

CABLU

Personal, am avut o experienta tare neplacuta cu aceasta ocazie. Schimbarea cablurilor Romtelecom a venit insotita de: taierea a cablului de telefonie fixa, taierea firului de interfon a tuturor locatarilor, taierea luminii unora dintre vecini. Desigur, s-au rezolvat… pe rand, in 24 de ore. Iar ca replica pentru incompetenta, “meseriasii” Romtelecom au venit cu raspunsuri tupeiste, deranj si fumat pe la etajele din bloc pe unde lucrau. Ca doar asa e la Romtelecom, ca in pub!

Se pare ca nu sunt singura. Pe blogul DANAP.ro, de exemplu, este povestita foarte decent o intamplare asemanatoare despre instalarea cablurilor de fibra optica Romtelecom. Iar pe blogul Justbride.wordpress.com, alta. Evident, nu am facut research pe tot internetul, dar si forumurile abunda.

Sa fie aceasta o reteta strategica a Romtelecom pentru succes? Intarzieri de cel putin doi ani cu modernizarea cablurilor, preturi maxime pe piata, modele “santajiste” de vanzare a serviciilor, contracte cu obligativitate indelungata, metode aproapiate de hartuire in cazul in care clientul solicita deconectarea, angajati incapabili si aroganti, iar lista poate continua, dar suntem ocupati cu noutatile Mobile World Congress 2013.

The post Ce sacrifica Romtelecom pentru fibra optica? Toate celelalte. appeared first on Playtech.ro.

. Citeste toata stirea Ce sacrifica Romtelecom pentru fibra optica? Toate celelalte. la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories: