Enermax anunta seria de surse PC Triathlor

februarie 22 17:30 2013

Stire din categoria Geneneral: Enermax anunta seria de surse PC Triathlor

Enermax a anuntat succesorul sursei Modu82+, denumita acum Triathlor FC. Mai exact vorbim de o noua gama de surse PC.

TriathlorNoua linie de surse PC de la Enermax, Triathlor va inlocui gama Modu82+ care a inceput sa fie vanduta la jumatatea anului 2008. Enermax se lauda cu voltaje extrem de stabile atat in idle cat si in load si au o carcasa mai simpla, eleganta, acoperita cu un strat fin de vopsea neagra. Zero Load Design se numeste tehnologia ce permite o stabilitate ridicata si este proprietara lui Enermax. Acesta pretinde ca si in situatia in care consumul este de 0 W, sursa isi va mentine voltajele la limita inferioara. In teorie acest lucru este imposibil insa, la un consum zero, nu poti avea voltaj fara curent.

Scopul acestei tehnologii este de a livra aceleasi voltaje stabile si la incarcari minime pentru a mentine stabilitatea sistemului si a prelungi durata de viata a componentelor. De racirea sursei se ocupa un ventilator de 120 mm cu reglaj automat de turatie. ventilatorul are o turatie minima de 500 rpm pentru a fi absolut silentios si poate urca pana la 900 rpm in cazul unei incarcari a sursei de 50%.

Sursele sunt modulare, cel putin in privinta cablurilor pentru unitati de stocare sau placi grafice, cablurile pentru placa de baza sunt atasate si au o lungime de 50 cm, pentru a ajunge in orice punct al carcasei. primele modele vor fi de 550 W si 650 W, iar pretul acestora va fi identic cu Modu82+ care au fost scoase din productie.

The post Enermax anunta seria de surse PC Triathlor appeared first on Playtech.ro.

. Citeste toata stirea Enermax anunta seria de surse PC Triathlor la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories: