Windows 8 si Windows RT vin din cu brese de securitate grave

noiembrie 12 16:00 2012

Stire din categoria Geneneral: Windows 8 si Windows RT vin din cu brese de securitate grave

In doar cateva zile, Microsoft va elibera la un pachet de update-uri de securitate dedicate, printre altele, noilor sisteme de operare Windows RT si Windows 8.

windows 8 RT probleme securitate

Nu a trecut mult timp de la lansarea noilor sisteme de operare, Windows 8 si Windows RT, si deja au fost descoperite gauri semnificative de securitate. Din fericire, problema a fost sesizata intr-un buletin de securitate publicat de Microsoft, acelasi buletin in care s-au anuntat ca toate gaurile descoperite vor fi acoperite pe 13 noiembrie.

In acelasi pachet de actualizari care va viza noile sisteme de operare Microsoft nu trebuie omis faptul ca vom vedea si update-uri destinate suitei Office for Mac, de exemplu. Cum e de asteptat, lumea se intreaba care este tipul problemelor ce vor fi remediate in zilele urmatoare. Fara prea multe detalii, Microsoft a anuntat ca atat Windows 8 cat si Windows RT sunt suficient de nesigure incat permit unui utilizator rau intenetionat sa ruleze linii de cod malitios de la distanta pe un sistem vulnerabil

Cu speranta ca si urmatorul set de probleme de securitate va fi descoperit si remediat tot de Microsoft, ramane sa vedem modul in care vor evolua aces tip de necazuri, mai ales cand vizeaza noile sisteme de operare.

. Citeste toata stirea Windows 8 si Windows RT vin din cu brese de securitate grave la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories: