Lenovo reinventeaza un ultrabook, doar pentru Windows 8

noiembrie 21 09:20 2012

Stire din categoria Geneneral: Lenovo reinventeaza un ultrabook, doar pentru Windows 8

Nu au trecut 2 luni de cand Lenovo lansa cu surle si trambite in Romania ,,cel mai usor ultrabook de 14 inci”. Respectivul eveniment avea insa loc inainte de lansarea noului Windows 8, motiv pentru care gigantul a simit ca e nevoie de o reinventare a lui Thinkpad X1 Carbon.

Lenovo X1 Carbon Windows 8 lansare

ThinkPad X1 Carbon Touch este numele unui noul ultrabook de la Lenovo care  vine preinstalat cu noul sistem de operare de la Microsoft. Este identic din aproape orice punct de vedere cu vechea iteratie a aceluiasi concept, singura exceptie fiind rezultatul implementarii unui touch screen capabil sa interpreteze 10 atingeri simultane. Ecranul este tot de 14 inci iar greutatea probabil ca este apropiata, daca nu identica cu prima varianta a acestui model. Rezolutia ecranului este marcata destul de abstract cu HD+, aspect care ne sugereaza rezolutia de 1600×900 pixeli.

Cu toate ca Lenovo s-a eschivat de la a oferi mai multe detalii, in materialul de promovare postat pe site-ul companiei, un lucru este sigur: acest ultrabook, a carui carcasa este creata integral din fibra de carbon, in varianta cu touch screen va putea fi achizitionat incepand cu luna decembrie a acestui an.

The post Lenovo reinventeaza un ultrabook, doar pentru Windows 8 appeared first on Playtech.ro.

. Citeste toata stirea Lenovo reinventeaza un ultrabook, doar pentru Windows 8 la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories: