Dropbox atinge o cifra record de utilizatori

noiembrie 14 15:40 2012

Stire din categoria Geneneral: Dropbox atinge o cifra record de utilizatori

Este incredibil cat de mult a crescut serviciul Dropbox in ultimii ani. Dupa ce a incheiat parteneriate cu producatorii de smartphone-uri si notebook-uri care ofera la randul lor spatiu de stocare cloud, Dropbox a devenit aproape imposibil sa mai fie ajuns din urma.

Dropbox 100 milioane

O suta de milioane este numarul de utilizatori inregistrati pe care ii are in acest moment Dropbox, o cifra care, doar in ultimul an a crescut de patru ori. Este adevarat ca giganti precum Google sau Amazon au incercat sa le faca concurenta celor de la Dropbox, insa cu parteneriate gen Facebook a devenit mai evident ca niciodata ca Dropbox are doar o tendinta ascendenta. Intr-un interviu recent acordat celor de la New York Times, Drew Houston a afirmat cu zambetul pe buze ,,celelalte companii sunt ocupate incercand sa construiasca ceva ce noi am avut acum 4 ani. Suntem cu mult inaintea lor.” In alt context aceasta afirmatie ar fi parut un pic exagerata, realitatea insa arata ca nici o companie care si-a lansat un serviciu de stocare in cloud, nu are un nivel de popularitate similar.

Pentru a celebra evenimentul, in zilele urmatoare pe site-ul Dropbox, 100 de utilizatori dintre cei ce vor povesti o experienta legata de utilizarea serviciului vor primi inca 10 GB spatiu de stocare.

. Citeste toata stirea Dropbox atinge o cifra record de utilizatori la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories: