German Electronics lansează cel mai mare catalog de electronice din România

septembrie 06 13:40 2012

German Electronics, unic distribuitor al renumitului brand Conrad Electronic în România, a lansat azi cel mai mare catalog de produse electronice editat vreodată în ţara noastră.

„Catalogul anual Conrad 2012 – 2013” constituie o premieră editorială pe piaţa românească, în cele 800 de pagini fiind prezentate peste 15.000 de produse dedicate tuturor fanilor electronicii şi tehnicii, fie ei amatori sau specialişti.

În această veritabilă „biblie” a tehnicii veţi descoperi o selecţie cuprinzătoare de articole grupate pe categorii, de la produse pentru casă, grădină, maşină, timp liber, sănătate, până la aparate de măsură şi componente electronice. De asemenea, pe mai multe pagini din catalog veţi găsi sfaturi şi informaţii tehnice de mare ajutor în utilizarea produselor şi nu numai.

German Electronics editează anual circa 7 cataloage de produse în tiraje variabile de până la 100.000 de exemplare, 10 cataloage virtuale şi un newsletter săptămânal.

„Catalogul Conrad anual 2012 – 2013”  prezintă  o parte din cele 25.000 de produse Conrad prezente în magazinul online, www.germanelectronics.ro.

„În cei trei ani de când suntem unici distribuitori ai produselor Conrad în România am înregistrat o creştere semnificativă a businessului, pentru că tot mai mulţi români apreciază pe lângă calitatea oferită de brandul Conrad şi faptul că noi oferim asistenţă tehnică de specialitate. Orice întrebare referitoare la produsele din portofoliul nostru şi domeniul lor de aplicare îşi găseşte răspuns fie direct la telefon, fie în scris pe e-mail sau prin intermediul reţelelor de socializare. Răspunsul pozitiv al clienţilor la ofertele noastre ne face să ne gândim la oportunitatea deschiderii unui magazin propriu în Bucureşti, în anul care vine”, declară Olimpiu Olar, administratorul SC German Electronics SRL.

Compania germană Conrad este unul din cei mai mari retaileri europeni de produse electronice, cu o cifră de afaceri anuală de peste 1,5 miliarde de euro.

Catalogul poate fi comandat online şi costă 20 lei, la care se adaugă taxe poştale.

The post German Electronics lansează cel mai mare catalog de electronice din România appeared first on PC World Romania.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories: