Samsung a adăugat un player de podcast pe telefoanele sale


martie 27 09:06 2021

Stire IT din Comunicatii: Samsung a adăugat un player de podcast pe telefoanele sale

Podcast-urile sunt viitorul în ceea ce privește conținutul online de o vreme, fiecare tehnologie, mass-media și firmă de capital de risc dorind să se implice. Având în vedere câte aplicații Samsung preinstalează pe telefoanele sale, a fost întotdeauna surprinzător faptul că o aplicație podcast nu a fost printre ele. Cu o nouă actualizare a aplicației gratuite axate pe divertisment (anterior Samsung Daily), dispozitivele emblematice ale companiei vor suporta acum podcast-uri în mod nativ.

foto via @androidpolice.com

Actualizarea vine pe toate dispozitivele Galaxy S21, S20, S10, Note 20 și Note 10. Pentru a găsi această nouă bibliotecă, derulează spre stânga paginii de pornire pentru a deschide Free și selectează noua filă „Ascultați”. La lansare, selecția spectacolelor se concentrează pe știri, cultură, criminalitate adevărată, comedie și podcasturi sportive de la principalii radiodifuzori precum NPR și iHeartMedia. Va trebui să te asiguri că ești conectat la un cont Samsung înainte de a începe să asculți.

Rămâne neclar cine a cerut exact acest lucru. De la Spotify la Google Podcasts – ca să nu mai vorbim de nenumărate aplicații dedicate din Magazin Play – nu lipsesc modalitățile de a asculta emisiunile tale preferate. Totuși, dacă ești tipul de persoană care intră și iese din podcast-uri, dacă ai un player încorporat în ecranul de start ar putea fi util.

The post Samsung a adăugat un player de podcast pe telefoanele sale appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.