Evolio lansează un program de fidelizare gândit pentru clienții premium


aprilie 26 11:43 2016

Stire IT din Comunicatii: Evolio lansează un program de fidelizare gândit pentru clienții premium

Evolio anunță lansarea programului de fidelizare pentru clienții care au înregistat comenzi ce depășesc o anumită valoare. Programul dEVOtion este bazat pe două praguri, specifice clienților Silver, respectiv Gold. 

Clienții care au cumpărat on-line produse Evolio în valoare totală de minim 500 lei devin clienți Silver. Astfel, primesc un discount de 5% pentru achiziții ulterioare și au acces la oferte exclusive. Pentru comenzi ce depășesc pragul de 1500 lei, clienții beneficiază de avantajele cardului Gold, discount de 10% pentru achiziții noi, service express în 24 ore, tranport gratuit pentru orice comandă și oferte exclusive.

Pentru a intra în programul de fidelizare, clienții trebuie doar să-și creeze un cont de utilizator, pe site-ul www.evolioshop.com. Contului de utilizator oferă acces la istoricul achizițiilor, valoarea totală a comenzilor, facilitează plățile și permite urmărirea comenzile plasate.

„Dorim să îmbunătățim constant experiența de utilizare a clienților noștri și să-i răsplătim pe cei care ne-au învestit cu încrederea lor. De aceea am lansat un program de fidelizare ce recompensează clienții care achiziționeaza on-line produse Evolio.  Cei care au înregistrat comenzi în valoare de peste 500 lei intră în rândul clienților Silver, iar cei care au făcut cumpărături de peste 1500 lei devin clienți Gold. Sistemul este foarte simplu, trebuie doar să-ți creezi un cont de utilizator pe site și poți urmări în timp real istoricul și momentul când ajungi la un anumit prag”, a declarat Liviu Nistoran, CE0 & Founder.

 

The post Evolio lansează un program de fidelizare gândit pentru clienții premium appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.