Review – MSI GeForce GTX 980Ti Lightning

octombrie 05 04:29 2015

Stire din categoria Hardware: Review – MSI GeForce GTX 980Ti Lightning

MSI GeForce GTX 980Ti Lightning

 
Putine placi video s-au bucurat de atentia de care se bucura si o sa se mai bucure GTX 980 Ti pe site-ul nostru. Prin asta vreau sa spun ca nu tot timpul testam o placa video atat in implementarea de referinta cat si implementari custom, referinta racita cu apa sau sisteme cu SLI de implementari custom.

Motivul din spatele atentiei pe care o primeste GTX 980 Ti este unul destul de simplu – este poate cea mai reprezentativa placa video high-end in momentul de fata. Spre deosebire de Titan X si Fury X, care sunt disponibile intr-o cantitate relativ limitata doar ca design de referinta, in cazul lui GTX 980 Ti integratorii au liber la implementari proprii, ceea ce a dus la aparitia unui numar mare de modele interesante de GTX 980 Ti. pe care vom incerca sa le testam si noi.

Ce inseamna interesant? Ei bine, daca in cazul referintelor lucrurile sunt destul de clare, GTX 980 Ti fiind putin mai slaba decat Titan X, in cazul implementarilor custom lucrurile stau cu totul altfel, unele dintre acestea intrecand fara nici un drept de apel Titan X-ul (si implicit si 295 X2). Din acest motiv, GTX 980 Ti poate fi numita cea mai puternica placa video disponibila pe piata in acest moment.

Credeti ca este o exagerare? Eu nu… in conditiile in care exista implementari de GTX 980 Ti a caror frecventa reala in sarcina trece cu usurinta de 1400MHz. Cam greu sa ajungem cu Titan-ul acolo pentru utilizare zilnica, nu credeti? Ei bine, dupa ce am testat referinta atat pe aer cat si pe apa si dupa ce am testat excelenta implementare a celor de la GIGABYTE, a venit momentul sa ne indreptam atentia exact asupra unui alt monstru. Un monstru care face parte dintr-o serie deja legendara de placi video.

Una dintre cele mai reusite serii de placi video pentru overclocking, printre primele serii de placi video care nu au necesitat nici o modificare hardware pentru overclocking pe azot si nu in ultimul rand seria de placi video folosita de noi in ultimul concurs international de overclocking pe care l-am castigat. Da, ma refer la seria Lightning a celor de la MSI, sinonima cu azot lichid si recorduri mondiale. Ladies and gentlemen, MSI GeForce GTX 980Ti Lightning is in the house!

 
Intro

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

  Article "tagged" as:
  Categories: