Review – GIGABYTE GTX 950 XTREME Gaming


octombrie 21 01:00 2015

Stire din categoria Hardware: Review – GIGABYTE GTX 950 XTREME Gaming

GIGABYTE GTX 950 XTREME Gaming

 
Dupa cum stiti, in urma cu o luna cei de la GIGABYTE lansau o noua serie de placi video, mai precis seria Xtreme Gaming. Mai mult decat atat, in urma cu o saptamana am lansat un concurs organizat impreuna cu cei de la GIGABTYE, concurs la care sper ca v-ati inscris deja. Daca nu ati facut-o inca va invit sa o faceti acum, deoarece mai aveti timp pana pe 25 Octombrie si puteti castiga chiar modelul de placa video despre care vom discuta astazi!

Ceea ce imi aduce aminte… a… da… s-a lansat placa, am facut si concurs cu ea… acum parca ar trebui totusi sa o si testam nu? Ca sa stie oamenii ce pot castiga. Si nu numai… In fond, daca pentru GTX 980 Ti am dedicat o serie intreaga de articole, de ce ar face exceptie accesibilele GTX 950? Ei bine, atata timp cat producatorii le trimit, noi promitem sa le testam.

Si cum GIGABYTE au fost cuminti si devreme acasa si au trimis cu promptitudine placa la teste, astazi a venit momentul sa vedem cum se prezinta primul exponent al seriei Xtreme Gaming, adica GIGABYTE GTX 950 Xtreme Gaming. Sa-i dam bice!
 
Intro

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.