AMD vrea să ”boicoteze” evenimentul de lansare Nvidia

septembrie 15 17:52 2014

Stire IT de ultima ora: AMD vrea să ”boicoteze” evenimentul de lansare Nvidia

AMD s-a hotărât să ”boicoteze” evenimentul de lansare al concurenței, și invită 15.000 de fani din întreaga lume, la evenimentul Nvidia.

AMD Game24

Nvidia a programat un eveniment numit Game24 care va avea ca scop și lansarea celor mai noi GPU-uri ale producătorului. AMD a trimis nu mai puțin de 15.000 de scrisori fanilor, cunoscuți ca membrii ai echipei roșii, prin care îi invită la lansarea celor de la Nvidia.

”Nimeni nu apreciază mai mult o celebrare a gaming-ului, așa cum o fac fanii AMD, lucru evidențiat de cel mai recent webcast al nostru #AMD30Live. Mergând pe această idee, suntem intrigați că o altă companie producătoare de cipuri grafice, s-a alăturat fenomenului #AMD30Live, și va anunța un eveniment similar pe data de 18 și 19 septembrie, denumit #Game24.”

E drept, evenimentul Nvidia este similar celui de la AMD, însă primul va avea parte de o atenție și mai mare, pentru faptul că vor lansa noua serie de plăci grafice în cadrul acestui eveniment.

Este o mișcare vicleană din partea celor de la AMD, însă pare că sunt mai mult puși pe șotii decât supărați de coincidență. Este interesant de observat că o companie poate fi suficient de pasionată încât să interacționeze în acest fel cu fanii săi. Va fi și mai interesant de văzut care din posesorii de tricouri vor fi mai prezenți la eveniment, cei din tabăra verde, Nvidia, sau cei din echipa roșie, AMD.

AMD Game24 1

Citeste toata stirea AMD vrea să ”boicoteze” evenimentul de lansare Nvidia la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: