Horizon V este probabil primul headset de realitate virtuală 4K

iunie 26 19:00 2014

Stire IT de ultima ora: Horizon V este probabil primul headset de realitate virtuală 4K

Mulți producători își doresc în acest moment un produs de tipul Google Glass sau un headset de realitate virtuală. Horizon V ridică ștacheta pe acest segment, la rezoluții 4K.

Horizon V BlackRock VR

Având în vedere că Oculus Rift primește o mare parte din atenția pe acest segment, iar acest lucru se întâmplă de ceva vreme, e destul de greu să te remarci pe aceasă piață cu un astfel de produs, mai ales dacă nu atrage atenția atât de mult ca Horizon V. Horizon V este produsul celor de la BlackRock VR, un headset de realitate virtuală ce deține o rezoluție 4K și folosește panouri de tip OLED cu o rezistență mică, ce vor acoperi aproximativ 96% din câmpul de vizibilitate al utilizatorului. Cele două display-uri 4K, fiecare cu opt milioane de pixeli vor asigura o imagine perfectă și o imersiune demnă de invidiat.

Și dacă asta nu era suficient, Horizon V dispune și de două camere video, ambele 4K, montate pe partea din față, ce permit utilizatorului să vadă lumea din fața lui, în rezoluție 4K și în 3D. Horizon V are un sistem de monitorizare a mișcării în 17 puncte, un sistem proprietar numit V-motion. Acesta va fi bine integrat cu ecranul și nu va exista efectul de ghosting, motion blur sau amețeală, din câte spune producătorul.

Conectivitatea șui Horizon V este formată din două porturi HDMI 2.0 și două porturi DisplayPort 1.2. Greutatea totală a sistemului este de doar 485 de grame, și având în vedere specificațiile vom avea nevoie de cel puțin 2-3 plăci video de ultimă generație, pentru ca headset-ul să funcționeze la capacitate maximă, și să ofere cea mai bună experiență. BlackRock țintește o dată de lansare, în al doilea trimestru al anului 2015, la un preț de 1200 de dolari.

Citeste toata stirea Horizon V este probabil primul headset de realitate virtuală 4K la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: