Castigatorii concursului aniversar Enermax sunt…

iunie 19 03:27 2014

Stire din categoria Hardware: Castigatorii concursului aniversar Enermax sunt…

In primul rand vreau sa va multumesc pentru participarea voastra abundenta la acest concurs, am avut nu mai putin de 186 de inscrisi. In al doilea rand vreau sa-mi cer scuze pentru intarzierea anuntarii castigatorilor dar am fost ocupati cu diferite activitati conexe. Totul e bine cand se termina cu bine, asadar puteti vedea mai jos filmuletul extragerii unde acordam cele trei premii pentru concursul ce aniverseaza 10 ani de sisteme de racire Enermax:

Locul I: Mihai Iliescu

Locul II: Bogdan Stefanescu

Locul III: Ciprian Simion

Concurentul extras prima oara pentru locul III din nefericire nu a raspuns corect la prima intrebare, asadar a trebuit sa repetam extragerea iar norocos a fost domnul Ciprian Simion. Toti castigatorii vor fi contactacti pe e-mail pentru a ne furniza adresa pentru livrarea premiilor. Stati aproape de LAB501 pentru ca sezonul concursurilor este de-abia la inceput!

 

. Citeste toata stirea Castigatorii concursului aniversar Enermax sunt… la lab501.ro

Urmareste stirile din categoria Hardware si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din Hardware. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: