CES 2014: TRENDnet anunță un nou router AC1900 și un adaptor Powerline

ianuarie 08 01:59 2014

Stire IT de ultima ora: CES 2014: TRENDnet anunță un nou router AC1900 și un adaptor Powerline

TRENDnet vine și el cu noutăți din domeniu, direct de la târgul de tehnologie CES 2014, și anume un router cu performanțe extreme și un nou adaptor Powerline.

TRENDnet TEW-818DRU

TRENDnet TEW-818DRU oferă performanțe maxime folosind cel mai nou standard de transmisie wireless 802.11 ac, și fiind propulsat de un procesor cu o frecvență de 1 GHz, destul de neobișnuit pentru un router ce-i drept. Acesta oferă simultan o rețea wireless AC de 1.3 Gbps și una de tip N care atinge 600 Mbps. Prima este dedicată PC-urilor și laptop-urilor iar a doua este recomandată dispozitivelor mobile. Ca porturi acesta deține unul USB 2.0 și unul USB 3.0 de 5Gbps. Router-ul este destinat celor care folosesc intens conexiunea la internet, atât ca viteză cât și ca număr de dispozitive conectate, și este capabil de a susține cu succes toate dispozitivele unei familii obișnuite, sau a unui mediu de lucru într-un birou de mici dimensiuni. Acesta va fi disponibil în cursul lunii februarie la un preț de aproximativ 250 euro.

Noile adaptoare Powerline 1000, prezentate la CES 2014 sunt dotate cu tehnologia MIMO și au la bază chipset-ul Qualcomm QCA7500. Acestea sunt capabile de transfer la viteze Gigabit pe rețele cu împământare, în blocurile mai vechi aceasta scăzând până la 600 Mbps. net Superior oricărui model de Powerline axistent acum pe piață. Cele două adaptoare vin la pachet și vor avea un preț aproximativ de 160 euro, fiind disponibile de asemenea cel mai probabil la începutul lunii ferbuarie.

Citeste toata stirea CES 2014: TRENDnet anunță un nou router AC1900 și un adaptor Powerline la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: