O glumă proastă invită posesorii de Mac-uri la format pentru Bitcoin

decembrie 14 15:35 2013

Stire IT de ultima ora: O glumă proastă invită posesorii de Mac-uri la format pentru Bitcoin

Având ca finalitate iluzia îmbogăţirii rapide, unii posesori de Mac-uri au început să-şi formateze sistemele în speranţa obţinerii rapide de monezi Bitcoin.

Apple Bitcoin format

Internetul este o sursă de . Este suficient să întrebaţi un ipohondru care îşi petrece cea mai mare parte a activităţii online căutând boli şi simptome şi veţi înţelege mult mai bine de ce nu suntem toţi făcuţi sa avem acces la internet. În ceea ce priveşte exemplele din IT, nişte ghiduşi mediatizau în urmă cu câteva săptămâni un tutorial aproape plauzibil vizavi de activarea compatibilităţi noii console Xbox One cu jocurile de Xbox 360. Alţi atrăgeau atenţia asupra unei funcţii noi introduse în -ul într-un mod magic în gadget waterproof.

apple bitcoin hoax macs gluma online

În cazul în care sunteţi posesor de Mac şi v-aţi dorit vreodată să vă îmbogăţiţi rapid prin intermediul minunatei monede virtuale Bitcoin, o nouă glumă proastă vă explică procedura. Imaginea de mai sus provine de pe o pagină a infaimosului forum 4chan. Partea proastă este că, în cazul în care executaţi respectiva comandă, veţi avea mai mult de pierdut decât de câştigat. Ideea de la bază sună aproape decent. ,,Încă din 2009 Apple a inclus o aplicaţie pentru mining de Bitcoin în toate sistemele sale care trebuie deblocată. Această funcţie vă permite să generaţi Bitcoins pe un sistem Apple la fel de eficient precum cu un PC high end.”

Dacă nu aţi găsit încă gluma în acest material, comanda ,,sudo rm –rf/*” fără ghilimele este cea mai rapidă soluţie pentru a formata hard disk-ul unui sistem cu OS X. Ştie cineva ce aplicaţie miraculoasă se ascunde în spatele unui hard disk proaspăt formatat?

Citeste toata stirea O glumă proastă invită posesorii de Mac-uri la format pentru Bitcoin la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.