Love Drone: Vreți să vă sărutați sub… drona cu vâsc? [VIDEO]

decembrie 26 16:52 2013

Stire IT de ultima ora: Love Drone: Vreți să vă sărutați sub… drona cu vâsc? [VIDEO]

Dronele nu sunt de obicei asociate cu spiritul Crăciunului, al Anului Nou sau cu nici o altă sărbătoare în această idee. Love Drone este însă o realizare deosebită.

Love Drone San Francisco

Sistemul e simplu: se ia o dronă, respectiv Love Drone, se împodobește cu beteală, se agață de ea câteva rămurele de vâsc și se zboară deasupra pationarului sau parcului unui oraș. Rezultatul este deosebit. Proiectul a fost realizat de George Zisiadis și Mustafa Khan, doi artiști din orașul american, care au zburat ”jucăria” peste mai multe cupluri, îndemnându-le să profite de situație și să se sărute.

 

Zisiadis este un artist foarte activ, care a mai realizat un proiect ce a căpătat atenția celor din San Francisco. El a făcut următoarea declarație:

”Mi-am devotat munca pentru eliberarea curiozității și binedispunerii ce se află în fiecare dintre noi. Aceste calități sunt de multe ori pierdute sau uitate în drumul spre adolescență. Manipulând mediul înconjurător, eu ajut oamenii să își aducă aminte de relațiilor lor cu realitatea. Scopul meu este să gândesc situații care motivează omul să fie mai vesel și să intre într-o dispoziție creativă, folosind surpriza și plăcerea pentru a îi inspira. În acele momente, imaginația fiecăruia este liberă. Acest lucru este cheia. Pentru a crea o lume mai bună, trebuie întâi să ne-o imaginăm. Joaca pare să fie acest lucru pe care doar copii au voie să îl facă, într-un spațiu restrictiv și bine definit. Eu cred că joaca este un lucru necesar pentru toți adulții. Desigur, poți să nu mergi o lună la sală, însă imaginează-ți cât de urât te vei simți atunci. Pe măsură ce viața devine mai complexă și mai stresantă, trebuie să ne regăsim ”copilul din noi” mai mult decât niciodată.”

Citeste toata stirea Love Drone: Vreți să vă sărutați sub… drona cu vâsc? [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: