Riz – Let’s Tango este un video clip filmat integral cu Google Glass [VIDEO]

noiembrie 19 15:11 2013

Stire IT de ultima ora: Riz – Let’s Tango este un video clip filmat integral cu Google Glass [VIDEO]

Pentru că era inevitabă utilizarea ochelarilor , artistul american Riz şi-a lansat primul clip filmat astfel, Let’s Tango.

Ritz let's tango Experienta Google Glass ochelari videoclip oficial filmat

, pe lângă faptul că filmează la rezoluţie 720p, mai au un atu important când vine vorba de captură foto video. Trebuie subliniat că este un gadget care pune privitorul de acasă în mijocul acţiunii. Cadrul imortalizat mai sus din video clip Let’s Tango este doar un singur exemplu din experienţa la persoana întâi pe care acest aparat te ajută să o retrăieşti.

Deşi au mai existat camere foarte compacte care puteau fi folosite pentru experiente de tip POV – Point of View, nimic nu se compară cu ochelarii gigantului din Mountain View. Din acest motiv, un artist a ales să-şi promoveze ultimul album şi noul să single Let’s Tango, printr-un video clip mai puţin obişnuit.

 

Let’s Tango va rămâne în istorie ca fiind primul clip muzical imortalizat în întregime cu ochelarii Google Glass. Cu toate că rezultatul final a implicat şi un pic de editare video, după ce vizionaţi clipul veţi înţelege de ce este diferit faţă de orice altceva aţi văzut până la această oră. Pentru că acţiunea din scurt metraj este foarte previzibilă, aşa vă veţi da seama mai bine de schimbările datorate Glass.

Acesta este doar încă un prag sau un domeniu în care Google Glass şi-a pus amprenta. Sunt foarte curios să văd ce se întâmplă în continuare.

Citeste toata stirea Riz – Let’s Tango este un video clip filmat integral cu Google Glass [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.