Facebook Messenger primeşte funcţii noi pentru discuţiile criptate

ianuarie 24 05:54 2023

Stire IT din Comunicatii: Facebook Messenger primeşte funcţii noi pentru discuţiile criptate

Facebook sau mai bine zis Meta a lansat de ceva vreme o secţiune de discuţii criptate în Facebook Messenger. Ei bine acum primim un update cu extra funcţii pentru acea zonă de chat, iar testele s-au extins pentru a face criptare standard pentru toate discuţiile.

Practic Meta tinde să facă Facebook Messenger la fel de criptat şi sigur precum WhatsApp. Alte noutăţi din Encrypted Chats sunt temele, profilurile pentru conversaţiile de grup, emoji-uri custom şi reacţii. Preview-urile pentru link-uri web şi statusurile active funcţionează la rândul lor acum în acest mod Secure. Cei de pe Android se pot bucuca de clasicele Bubbles plutitoare pentru a vorbi cu contactele şi în vreme ce folosesc alte aplicaţii.

Meta face şi teste pentru a extinde disponbilitatea criptării pe tot Facebook Messenger-ul. Meta promite şi schimbări în thread-urile de conversaţii în următoarele luni, iar cei care fac parte din test vor primi o notificare în thread-urile relevante. Compania lui Zuckerberg a început testele cu criptarea din august 2022, iar la acea vreme anunţă că speră să lanseze un upgrade pentru Facebook Messenger în 2023.

Nu a mai oferit un timeline actualizat între timp. Între timp oficiali din SUA şi Marea Britanie au atacat ideea de criptare end to end, considerând-o o modalitate a criminalilor de a discuta şi face planuri fără a putea fi depistaţi. Meta a refuzat să creeze backdoor-uri deocamdată.

The post Facebook Messenger primeşte funcţii noi pentru discuţiile criptate appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.