Tesla Cybertruck Mini cu două uşi apare într-un poster scăpat online

decembrie 07 03:58 2022

Stire IT din Comunicatii: Tesla Cybertruck Mini cu două uşi apare într-un poster scăpat online

Au trecut 3 ani de când Elon Musk a anunţat Tesla Cybertruck, camioneta electrică, care a devenit faimoasă prin designul său SF. Continuă să întârzie, dar între timp a apărut şi un model derivat, un Cybertruck Mini, cu două uşi.

Tesla a anunţat recent că a atins 1.5 milioane de precomenzi pentru Cybertruck şi acum ar pregăti şi un al doilea model. Să vedem cum a pornit totul… Tesla are o expoziţie la Muzeul Petersen, unde găsiţi prototipuri, schiţe, şasiuri şi maşini întregi. Ochiul ager al unui vizitator a descoperit o schiţă cu o maşină încă neanunţată. E vorba despre un Tesla Cybertruck ceva mai compact şi cu doar două portiere.

E parcă mai puţin proeminent botul său şi ceva mai fluid acoperişul şi spate. Acest vehicul apărea sub forma unei picturi, deci poate că artistul respectiv şi-a luat nişte libertăţi creative, după ce a văzut Cybertruck-ul original. De altfel Musk a fost întrebat şi pe Twiter dacă ar fi dispus să lanseze o camionetă mai compactă şi a răspuns pozitiv la întrebare… dar nu acum.

Producţia versiunii dual motor cu tracţiune integrală şi a celei tri motor trebuia să înceapă la final de 2021, iar cea cu tracţiune pe spate la final de 2022, dar toate au fost amânate de multiple daţi. Mijlocul lui 2023 e noul deadline.

The post Tesla Cybertruck Mini cu două uşi apare într-un poster scăpat online appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.