Samsung lansează Family Hub Side by Side, singurul frigider cu ecran smart încorporat din România

decembrie 07 17:38 2022

Stire IT din Comunicatii: Samsung lansează Family Hub Side by Side, singurul frigider cu ecran smart încorporat din România

Samsung lansează Family Hub Side by Side, singurul frigider de pe piața locală cu ecran smart integrat în una dintre uși, care permite controlarea cu ușurință a dispozitivelor inteligente din casă și a tuturor funcțiilor frigiderului. 

Family Hub Side by Side asigură pe lângă păstrarea alimentelor proaspete ca un frigider obișnuit și opțiuni precum: planificarea eficientă a listelor de cumpărături, acces la conținutul audio-video de pe televizor sau smartphone, dar și opțiunea de a trimite mesaje, fotografii sau videoclipuri. În plus, experiența gătitului devine una nu doar mai plăcută, ci și mai prietenoasă cu mediul și resursele. 

Ecran smart digital integrat în ușă

Ecranul smart integrat în ușa din dreapta a noului Family Hub Side by Side transformă un frigider obișnuit într-un hub prin care pot fi gestionate și alte dispozitive Samsung smart din casă, utilizând aplicația SmartThings. 

În plus, prin caracteristica Family Board, ecranul integrat poate fi folosit pentru a transforma gătitul într-un moment de împărtășit alături de cei dragi. Poți trimite fotografii cu o rețetă reușită către prieteni sau clipuri video, poți posta stickere în cazul în care nu vrei să uiți detalii importante sau poate ți-e mai ușor să desenezi pașii următori pentru un preparat ideal. Cât aștepți încălzirea cuptorului, ai timp să adaugi notițe, să verifici calendarul pentru lucrurile importante pe care le ai de făcut a doua zi sau să salvezi rapid linkuri de care ai nevoie pentru următoarea ta misiune în bucătărie. 

Camera internă View Inside va arăta pe ecranul smart al frigiderului sau direct pe smartphone, alimentele din interiorul frigiderului, astfel încât utilizatorii să își poată verifica stocul de produse de oriunde s-ar afla, oricând. Tot cu ajutorul acestei funcții se pot crea liste de cumpărături, care pot fi trimise apoi pe telefon pentru planificarea următoarei vizite la supermarket.  Mai mult decât atât, camera internă identifică data de expirare a produselor pentru ca utilizatorii să poată avea totul mereu proaspăt în frigider, dar și pentru a putea reduce risipa de alimente.

Recomandări de rețete și planuri săptămânale de mese

Prin funcțiile Meal Planner și Recipes, gătitul devine mai ușor și mai relaxant.  Bazate pe inteligența artificială, funcțiile Meal Planner și Recipes identifică alimentele din frigider, dar și preferințele și oferă recomandări de preparate posibile. După o zi plină la muncă, nu trebuie să te gândești la ce ai putea să gătești cu ingredientele din frigider, deoarece Family Hub Side by Side îți poate sugera idei de rețete care să îți placă sau să îți trezească amintiri dragi. Family Hub Side by Side permite inclusiv trimiterea setărilor optime pentru preparatele sugerate către cuptorul inteligent Samsung. 

Prin intermediul SmartThings și a funcției de mirroring, utilizatorii se pot conecta la Family Hub prin intermediul televizorului smart sau al telefonului. Prin funcția TuneIn, gătitul poate avea propria coloană sonoră, asigurând acces la playlist-ul preferat din Spotify, cu sunet HiFi redat prin difuzorul de 25W. Iar dacă vrei să fii la curent cu ce se întâmplă în lume, prin TuneIn, pot fi accesate și podcasturi, posturi de radio globale sau emisiuni.

Pentru un plus de distracție pentru întreaga familie, poți apela oricând la caracteristica Trivia care afișează o serie de informații utile, fapte istorice fascinante sau semnificații ale unor cuvinte neobișnuite, ducând la competiții de cultură generală între membrii familiei. Dacă nu vrei să ratezi un episod nou din serialul preferat, cu funcția SmartView poți urmări conținutul de pe telefon sau televizor pe ecranul frigiderului, în timp ce gătești.

Specificații și disponibilitate

Family Hub Side by Side, cu o capacitate de 614L, este prevăzut cu Twin Cooling Plus pentru un control optim al umidității și temperaturiii și este deja disponibil în România, pe site-ul Samsung.

The post Samsung lansează Family Hub Side by Side, singurul frigider cu ecran smart încorporat din România appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.