Samsung Galaxy S23 va fi anunţat în prima săptămână din februarie, conform unui oficial Samsung

noiembrie 29 04:47 2022

Stire IT din Comunicatii: Samsung Galaxy S23 va fi anunţat în prima săptămână din februarie, conform unui oficial Samsung

După o serie de zvonuri contradictorii, avem în sfârşit un interval de timp în care Samsung îşi va anunţa noul flagship. E vorba despre Samsung Galaxy S23 Ultra, secondat de S23 şi 23+. O perioadă am crezut că vor sosi chiar la final de an 2022, dar acum apare teoria lui februarie 2023.

E drept şi că ultimul zvon în această privinţă menţiona 17 februarie drept data la care produsul va începe să fie livrat. Acum presa din Coreea de Sud scrie, citând un oficial Samsung că evenimentul Unpacked dedicat lui Galaxy S23 va avea loc în San Francisco la început de februarie 2023. Asta înseamnă cândva între 2 şi 9 februarie. E primul eveniment cu public de la începutul pandemiei încoace.

Ultimul a fost cel dedicat lui Galaxy S20 în februarie 2020 şi au fost şi câteva sesiuni cu public restrâns la Z Fold 4 şi Z Flip 4 în acest an totuşi. Era şi teoria unui anunţ de Galaxy S23 la CES 2023 în Las Vegas, dar Samsung preferă să fie vedeta show-ului şi nu doar un alt nume pe o listă. Ce e nou la această serie? S23 Ultra primeşte cameră de 200 de megapixeli şi renunţă la inelele metalice din jurul camerelor.

S23 şi S23+ primesc upgrade-uri de baterii şi renunţă la modulul foto protuberant… de tot. Dispare din schemă procesorul Exynos, iar Samsung merge doar pe ruta lui Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, anunţat de altfel recent. Aşteptăm şi un Light Mode pe telefoane, muchii mai înguste pentru ecran şi mici upgrade-uri ale camerelor.

The post Samsung Galaxy S23 va fi anunţat în prima săptămână din februarie, conform unui oficial Samsung appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.