Huawei Watch Buds este un ceas care integrează căşti în corpul său

noiembrie 27 05:03 2022

Stire IT din Comunicatii: Huawei Watch Buds este un ceas care integrează căşti în corpul său

De câteva luni tot auzim că Huawei pregăteşte un gadget revoluţionar, mai precis un ceas inteligent, care integrează o pereche de căşti în corpul său. E vorba despre Huawei Watch Buds, care tocmai a înregistrat o scăpare sub formă de ambalaj şi video.

Ceasul pare unul tipic, circular, doar că atunci când este deschis, el dezvăluie două căşti aflate la interiorul său, unele cu design compact, in ear. E drept că acest purtabil e ceva mai gros decât ceasul clasic. La început de an Huawei primea brevetul pentru un astfel de produs, care părea unul SF. Acum a devenit realitate, dacă ne luăm după videoclipul scăpat pe platforma chineză video Bilibili şi apoi pe YouTube.

Sincer să fiu acest design are ceva de jucărie, de ceas de jucărie pentru copii, cel primit la pufuleţi. Spaţiul pe care îl ocupa căştile putea fi lejer folosit pentru mai mult RAM, baterie, stocare. De altfel îmi vine greu a crede că acest produs mai poate oferi 2 săptămâni de autonomie cum au atins alte ceasuri Huawei GT. Gurile rele spun că Huawei Watch Buds va fi dezvăluit alături de viitoarea serie de telefoane Huawei Nova, care va vedea lumina zilei pe 9 decembrie.

Nu e primul ceas inedit de la Huawei în acest an, deoarece există şi un Huawei Watch GT Cyber, care include elemente personalizabile şi înlocuibile.

The post Huawei Watch Buds este un ceas care integrează căşti în corpul său appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.