Elon Musk face aluzie la un telefon produs de Tesla

noiembrie 26 20:15 2022

Stire IT din Comunicatii: Elon Musk face aluzie la un telefon produs de Tesla

Foto via Business Insider

Dacă Apple ar putea intra în lumea fotbalului, nu văd nici un motiv pentru care Tesla nu ar intra în lumea smartphone-urilor. Elon Musk a făcut aluzii la un telefon Tesla într-o postare Twitter ca răspuns pentru un utilizator.

Întrebat de Liz Wheeler ce ar face dacă Apple şi Google i-ar dat Twitter afară din magazinele lor de aplicaţii, Musk a replicat că s-ar vedea nevoit să producă propriul smartphone. Dar asta „doar dacă nu există o altă alegere”. El descrie terminalul ca „un telefon alternativ”. În postarea originală Liz a şi subliniat că un om care construieşte rachete nu ar avea probleme în a realiza un smartphone.

Musk ştie că şi alţii s-au fript cu proiecte de genul. Amazon şi-a încercat norocul cu Fire Phone în 2014, un eşec răsunător al companiei. LG s-a retras din domeniu anul trecut, Palm, HP, BlackBerry, Alcatel nu au reuşit să mai fie relevante. Deocamdată Elon nu trebuie să îşi facă griji, deoarece nici Apple şi nici Google nu dau semne că ar scoate Twitter din magazinele lor de aplicaţii.

În cel mai rău caz Musk ar oferi aplicaţia prin sideloading sau un magazin third party, soluţie mult mai puţin costisitoare decât un Tesla Phone. E drept şi că Tesla a produs deja accesorii pentru telefoane, ca huse şi powerbank-uri, deci orice e posibil.

The post Elon Musk face aluzie la un telefon produs de Tesla appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.