Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, lansat oficial în România: Preț și disponibilitate pentru cel mai nou model din populara serie

septembrie 13 15:58 2022

Stire IT din Comunicatii: Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, lansat oficial în România: Preț și disponibilitate pentru cel mai nou model din populara serie

Xiaomi anunță disponibilitatea Xiaomi Electric Scooter 4 Pro în România. Acesta este cel mai puternic model din portofoliul companiei. Are un motor de 700W, care poate atinge viteza maximă de 25 km/h. Dotat cu o baterie de 12,400 mAh, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro acoperă distanțe de până la 55 km la o singură încărcare și poate urca pante cu o înclinație de 20%.

Construit din aluminiu, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este ușor, dar în același timp rezistent la rugină. Are anvelope Xiaomi DuraGel cu autoetanșare, fără camere, cu dimensiunea de 10 inci, eficiente chiar și pe drumurile mai puțin accesibile. Datorită dimensiunilor sale mai generoase, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro poate suporta o greutate mai mare și oferă mai mult confort. În plus, noul port magnetic de încărcare este mai sigur în timpul alimentării la priză.

Utilizatorii Xiaomi Electric Scooter 4 Pro se pot bucura de acum de sistemul frontal eABS, dar și de cel de frânare pe spate, prevăzut cu un disc cu două plăcuțe. Sistemul UI a primit un upgrade, iar afișajul asigură informații utile într-un format intuitiv, fără a distrage atenția în timpul mersului.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro: Prețuri și disponibilitate

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro are un preț recomandat de vânzare de 3.999,99 lei și va fi disponibil pe Mi-Home.ro și în rețeaua de magazine Altex.

Începând cu data de 14 septembrie 2022, cei care își vor achiziționa un Xiaomi Electric Scooter 4 Pro vor primi cadou și o pereche de căști inteligente Xiaomi Buds 3, în limita stocului disponibil.

The post Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, lansat oficial în România: Preț și disponibilitate pentru cel mai nou model din populara serie appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.