PlayStation ține azi un eveniment State of Play. De la ce oră și câte jocuri vom putea vedea

septembrie 13 15:37 2022

Stire IT din Comunicatii: PlayStation ține azi un eveniment State of Play. De la ce oră și câte jocuri vom putea vedea

Playstation 5

Sony organizează chiar astăzi, 13 septembrie, un nou eveniment State of Play, care ar urma să dureze aproximativ 20 de minute și să ne ofere informații despre 10 jocuri pe care le vom putea juca pe PlayStation în perioada următoare. „Vom avea update-uri importante de la partenerii noștri extraordinari din Japonia și dezvoltatori din jurul lumii”, se arată într-un tweet al celor de la Sony.

Mai multe detalii despre jocurile pe care le vom vedea la acest State of Play nu au fost oferite, însă Sony s-a concentrat pe titluri pentru PS VR2 la ultimele două evenimente, oferind detalii despre cele aproape 24 de titluri (care aparțin inclusiv unor francize ca Among Us sau Horizon) care se vor lansa odată cu headset-ul din noua generație.

State of Play-ul de astăzi va putea fi văzut pe canelele de YouTube și Twitch ale celor de la PlayStation, iar cei care vor să vadă evenimentul live vor trebui să stea până la ora 01:00. Tot astăzi, de la ora 17:00, are loc și următorul eveniment Nintendo Direct, astfel că fanii jocurilor vor avea ce vedea.

The post PlayStation ține azi un eveniment State of Play. De la ce oră și câte jocuri vom putea vedea appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.