Sony anunţă PlayStation Stars, program de loialitate cu puncte şi beneficii în Wallet

iulie 16 05:09 2022

Stire IT din Comunicatii: Sony anunţă PlayStation Stars, program de loialitate cu puncte şi beneficii în Wallet

Sony dă din nou replica unui produs Microsoft, de această dată lansând PlayStation Stars ca răspuns la Microsoft Rewards. E vorba despre un program de loialitate şi fidelizare, care le aduce puncte gamerilor şi beneficii în Wallet-ul din PSN.

Gamerii vor primi puncte de loialitate şi recompense. PlayStation Stars nu implică vreun cost, i te poţi alătura gratuit şi se va lansa spre final de an. Cei care fac parte din program vor putea revendica puncte, convertite apoi în fonduri din PSN Wallet. Vor putea face deci achiziţii în PlayStation Store. Odată cu acest program, Sony a dezvăluit şi programul de colecţionabile digitale pentru membri loiali, care imediat a speriat lumea că ar fi nişte NFT-uri. Staţi liniştiţi, nu sunt.

E vorba despre „reprezentări digitale ale lucrurilor pe care fanii PlayStation le adora, precum figurine de personaje iconice din jocuri şi alte forme de divertisment”. Vor exista şi collectibles foarte rare de obţinut.

Cum obţine un membru PlayStation Stars recompense?

Trebuie să realizeze task-uri sau campanii, precum câştigarea de turnee sau trofee. Spre exemplu cine platinează un joc AAA primul din regiunea sa de glob va primi recompense. Va fi şi o campanie lunară de checkin, care necesită doar să joci un joc la un interval regulat pentru a primi automat puncte. Se pare că utilizatorii care au abonamentele noi PlayStation Plus vor câştiga automat puncte PlayStation Stars odată cu achiziţiile din PS Store.

Gamerii pot transforma punctele în jocuri, add-on-uri, collectibles, skin-uri, teme şi altele.

The post Sony anunţă PlayStation Stars, program de loialitate cu puncte şi beneficii în Wallet appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.