HyperX a lansat un dock de încărcare pentru controllerele DualSense ale PlayStation 5

iulie 11 15:20 2022

Stire IT din Comunicatii: HyperX a lansat un dock de încărcare pentru controllerele DualSense ale PlayStation 5

HyperX anunță astăzi lansarea cele mai noi versiuni a stației de încărcare HyperX ChargePlay Duo pentru controllerele DualSense Wireless. Noul ChargePlay Duo pentru PlayStation 5 a fost conceput pentru a funcționa cu controllerele DualSense wireless.

“Gama de accesorii pentru PlayStation de la HyperX permite jucătorilor să-și îmbunătățească experiența de gaming pe console,” a spus Bianca Walter, Business Manager HyperX EMEA.

Venind în completarea liniei de accesorii HyperX pentru console, noul ChargePlay Duo pentru PS5 încarcă două controllere DualSense în același timp, într-un mod simplu pentru utilizatori, fără ca aceștia să-și facă griji pentru porturi, cabluri sau alte dongle-uri adiționale pe care să le conecteze.

ChargePlay Duo oferă porturi de încărcare rapide și sigure, pe o bază grea și compactă pentru stabilitate, care asigură că gamerii au mereu un controller gata și la îndemână pentru joacă. Stația de încărcare dispune și de două tipuri de culori, alb sau negru, pentru a se potrivi cu consola PS5.  

The post HyperX a lansat un dock de încărcare pentru controllerele DualSense ale PlayStation 5 appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.