Vești bune: Obținerea unui PlayStation 5 este pe cale să devină mai ușoară

iunie 02 08:44 2022

Stire IT din Comunicatii: Vești bune: Obținerea unui PlayStation 5 este pe cale să devină mai ușoară

 

Încă nu ai reușit să comanzi un PlayStation 5 (și nu sunteți singur)? Acum este șansa ta! Sony spune că intensifică producția consolei, care a fost dificil de obținut de la lansarea sa la sfârșitul anului 2020, din cauza problemelor persistente ale lanțului de aprovizionare. O situație de care toată lumea știe, vorbește și postează.

Într-o convorbire cu investitorii săptămâna aceasta, CEO-ul Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, a spus că lipsa de materiale care ținea PS5-urile departe de rafturi se „remediază” și că Sony plănuiește „creșteri suplimentare mari” ale producției.

Potrivit unui raport Reuters al apelului, Ryan spune că Sony speră să producă 18 milioane de console în 2022, comparativ cu 11,5 în 2021. Aceasta este o creștere de 57 la sută.

Vestea vine în timp ce unele orașe din China instituie noi blocări pentru a încetini răspândirea Covid-19, despre care analiştii se tem că ar putea perturba în continuare programul de producție și va continua să diminueze livrările globale de produse de consum. Sony spune că propriul său canal de producție se îmbunătățește, în ciuda acestor noi evoluții ale pandemiei.

Sony a anunțat, de asemenea, că un alt eveniment State of Play va avea loc joi, 2 iunie. Urmăriți transmisiunea în direct pentru a vedea trailere și teasere pentru noile titluri PlayStation, precum și actualizări despre jocurile care vin pe PlayStation VR2 pe website-ul companiei.

The post Vești bune: Obținerea unui PlayStation 5 este pe cale să devină mai ușoară appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.