Sony PlayStation 5 Pro ar putea sosi în 2023; Un Xbox Series X Pro ar putea fi anunţat tot atunci

mai 27 05:03 2022

Stire IT din Comunicatii: Sony PlayStation 5 Pro ar putea sosi în 2023; Un Xbox Series X Pro ar putea fi anunţat tot atunci

Sony rămâne relevantă chiar şi într-o perioadă moartă a lansărilor de jocuri: finalul de primăvară. Asta pentru că a scăpat o posibilă fereastră de lansare pentru PS5 Pro, iar slide-ul respectiv menţionează şi un Xbox Series X Pro. Se pare că ele ar fi gata pentru debut în 2023 sau cel târziu 2024.

E drept că nici Sony şi nici Microsoft nu au confirmat existenţa vreunei versiuni upgradate de consolă, dar un slide TCL pare să o facă. Vedem în slide menţiunea unor dispozitive listate drept Xbox Series X şi PlayStation 5 Pro, cu grafică 2160p cu FPS-uri între 60 şi 120, output 4K-8K şi 60-120 FPS, plus un GPU echivalent RX770XT. O lansare în 2024 ar însemna la 4 ani de la debutul primei console, ceea ce pare o perioadă rezonabilă pentru un upgrade.

PS4 Pro a apărut în aceeaşi perioadă ca versiunea Slim şi anume în 2016, la doar 3 ani după lansarea primului PS4, în 2013. Astfel un timeline de 2023-2024 sună plauzibil. Problema e că suntem într-o înlănţuire de crize: de componente, a războiului din Ucraina şi a pandemiei, care încă reverberează. Nu ştim dacă aceste probleme vor continua în următorii ani. Sony PS5 a debutat cu probleme, stocul fiind insuficient faţă de cerere.

Între timp Sony va lansa 3 noi tier-uri de abonamente PlayStation Plus, iar debutul a fost cu probleme, deoarece au fost aplicate preţuri incorecte pentru abonamentele upgradate în unele ţări din Asia. Revenind la slide-ul TCL, mi se pare curajoasă promisiunea de output 8K şi un 4K la 120 FPS mi se pare ceva mai realist. O altă teorie e că TCL încearcă să îşi împingă în faţă televizoarele noi drept future proof şi de aceea au menţionat consolele viitoare astfel.

The post Sony PlayStation 5 Pro ar putea sosi în 2023; Un Xbox Series X Pro ar putea fi anunţat tot atunci appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.