Delia şi Vali Bărbulescu ţin primul concert cu plata biletelor în criptomonede

mai 06 05:04 2022

Stire IT din Comunicatii: Delia şi Vali Bărbulescu ţin primul concert cu plata biletelor în criptomonede

După ce Delia a fost un pionier în domeniul NFT-urilor, lansând piesa „Racheta” sub formă de NFT, acum se implică şi mai mult în fintech. Concertul său alături de Vali Bărbulescu, organizat pe 8 mai 2022 la Sala Transilvania de la Sibiu se va putea plăti cu ajutorul criptomonedelor.

Soţul Deliei, Răzvan Munteanu este puternic ancorat în business-ul crypto, având la un moment dat şi o firmă de staking, iar Delia a devenit la rândul său implicată în acest business. Revenind la concert, el foloseşte un nou sistem de ticketing, pe bază de Ofero Coin şi NFT. Participanţii la concert vor putea plăti în criptomoneda autohtonă EGLD (eGold, dezvoltată de Elrond, firmă din Sibiu), iar un bilet cu acces general costă 50 de Ofero Coin şi unul la VIP 250.

Preţul este influenţat de piaţă, iar el poate să scadă sau să crească. Un NFT de 50 OFE poate înseamnă 6.05 RON. Organizatorii sunt prima platformă de ticketing din România bazată pe blockchain. Pe biletele concertului stă scris faptul că locurile alocate sunt aleatorii pe principiul primul venit, primul servit. Token-ul OFE se poate cumpăra de pe Maiar Exchange, aplicaţia celor de la Elrond, iar NFT-ul ce oferă acces se poate găsi pe ofero.events. Deja biletele VIP de 250 Ofero coin sunt epuizate.

Sistemul de tranzacţii prin monede virtuale a fost utilizat inclusiv pentru plata taxelor de admitere la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, unde tot EGLD a fost folosit.

The post Delia şi Vali Bărbulescu ţin primul concert cu plata biletelor în criptomonede appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.