iPhone 14 Pro ar putea sosi cu 8 GB RAM


februarie 19 06:21 2022

Stire IT din Comunicatii: iPhone 14 Pro ar putea sosi cu 8 GB RAM

Apple nu a fost niciodată adeptă cifrelor mari, stând departe de număr mare de megapixeli, de miliamperi, dar şi de cantităţi mari de RAM. Ei bine, a început să cedeze în 2022 şi se pare că vom primi un iPhone 14 Pro la toamnă, care pe lângă o cameră de 48 MP ar primi şi 8 GB RAM.

O sursă din Asia apropiată de furnizorii de componente a propagat această informaţie. Apple a început deja să discute cu furnizorii pentru a evita vreo potenţială criză sau blocaj la toamnă. Programul pentru producţia în masă a fost accelerat. Pentru a verifica acuratatea informaţiilor, trebuie spus că ele vin de la contul de Twitter „yeux1122”, care în trecut a nimerit-o cu detaliile despre iPad Mini şi creşterea sa în diagonală şi cu data de lansare.

Analistul Jeff Pu de la Haitong International Securities a anunţat încă din 2021 intenţia Apple de a trece la 8 GB RAM pe telefoanele din seria iPhone 14. Ca reper, iPhone 12 Pro şi iPhone 13 Pro oferă în acest moment 6 GB memorie, cel mai mult din istoria seriei iPhone. Variantele non Pro au mai puţină memorie, deci iPhone 14 şi iPhone 14 Max, cel de 6.7 inch care ia locul lui Mini vor putea sosi cu 4 sau 6 GB.

În ecosistemul terminalelor mobile Apple recordul îl deţine iPad Pro, care a primit o ediţie cu 16 GB RAM în 2021. În universul Android avem deja telefoane cu 16 sau 18 GB RAM de mai bine de un an deja. A apărut şi conceptul de RAM virtual care duce cantitatea totală de memorie la cote ameţitoare uneori.

The post iPhone 14 Pro ar putea sosi cu 8 GB RAM appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.