Apple produce deja iPhone 14 Pro în lot mic pentru a finaliza designul


februarie 23 20:29 2022

Stire IT din Comunicatii: Apple produce deja iPhone 14 Pro în lot mic pentru a finaliza designul

 

Se presupune că viitorul iPhone 14 Pro își începe trecerea în etapa de producție, în timp ce lanțul de aprovizionare al Apple începe o perioadă de probă de producție.

Un raport de la Taiwan Economic Times sugerează că dispozitivul a intrat în producția de probă OEM, care este efectuatp de obicei atunci când un telefon este produs la scară mică. Acest lucru este pentru ca designul să poată suferi modificări finale, dacă este necesar, și pentru a obține undă verde finală înainte de a intra în producția de masă și de a ajunge pe piață.

AppleInsider raportează că firma efectuează de obicei acest proces de la mijlocul până la sfârșitul lunii februarie, iar Luxshare, partenerul obișnuit de asamblare al companiei, se implică și el în aceste „zvonuri”.

Cu toate acestea, s-a remarcat, de asemenea, că de data aceasta, Luxshare nu a primit comanda de serviciu de producție, sugerând că este posibil să fi existat o schimbare. În prezent, se speculează că va fi implicat în producția standard de iPhone 14, dar poate nu și cu iPhone 14 Pro.

În schimb, se pare că Foxconn, un alt furnizor Apple, și-a asumat sarcina acestuia din urmă, iar Luxshare se va concentra pe modelele de gamă inferioară ale iPhone 14. Acestea încă nu au intrat în faza OEM.

Designul său nu a fost încă dezvăluit, dar au existat speculații cu privire la modificările sale până acum. Cel mai important, se spune că viitorul dispozitiv va elimina „notch-ul” în întregime și va înlocui camera frontală cu un decupaj în formă de pastilă.

MacRumors detaliază, de asemenea, un omagiu adus designurilor clasice ale iPhone 4 și iPhone 5, cu butoane circulare de volum și un șasiu general mai gros. Voi cum credeți că va arăta noul iPhone?

The post Apple produce deja iPhone 14 Pro în lot mic pentru a finaliza designul appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.