WhatsApp pentru iOS ar putea afișa pozele de profil în notificări


ianuarie 07 17:01 2022

Stire IT din Comunicatii: WhatsApp pentru iOS ar putea afișa pozele de profil în notificări

Dacă utilizezi WhatsApp pe iPhone, vei observa că toate notificările primite arată sigla WhatsApp, spre deosebire de alte aplicații de mesagerie, unele dintre acestea arătând fotografia de profil a expeditorului. Acest lucru este util dacă dorești să vezi cine ți-a trimis mesajul dintr-un preview rapid.

Se pare că WhatsApp testează acum afișarea imaginilor de profil în notificări pe dispozitivele iOS. Aceasta înseamnă că vei putea în curând să distingi mai bine cine a trimis un mesaj doar pe baza fotografiei de profil. Acest lucru ar putea fi util dacă telefonul este blocat, dar dorești totuși să vezi de la cine este.

Acestea fiind spuse, după cum notează WABetaInfo, aceasta este o caracteristică care este în prezent în testare, ceea ce înseamnă că nu toată lumea va putea vedea modificările. Este disponibil doar pentru unii testeri beta, așa că dacă nu faci parte din WhatsApp pentru iOS beta, atunci evident că nu vei putea vedea și folosi noua funcție încă.

The post WhatsApp pentru iOS ar putea afișa pozele de profil în notificări appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.