Unul dintre produsele legendare ale Apple devine din ce în ce mai popular datorită unor influenceri de pe TikTok


ianuarie 12 14:12 2022

Stire IT din Comunicatii: Unul dintre produsele legendare ale Apple devine din ce în ce mai popular datorită unor influenceri de pe TikTok

Având în vedere că smartphone-urile pot reda orice fel de muzică, nevoia de playere muzicale dedicate a scăzut, cu excepția celor din comunitatea audiofililor care încă folosesc mărci și modele specifice care pot suporta redarea audio lossless.

Cu toate acestea, datorită TikTokerilor se pare că iPod Shuffle se bucură de o nouă creștere a popularității, în special modelul de a doua generație, care e disponibil în culori mai strălucitoare și mai tinerești.

Cu toate astea, TikTokerii nu folosesc neapărat aceste iPod-uri așa cum și-ar dori Apple, ci mai degrabă ca accesorii de modă, iar mulți dintre consideră că pot funcționa pe post de agrafe de păr.

Cu toate astea, egreu de crezut că această creștere a popularității va face Apple să-și reconsidere poziția în ceea ce privește o eventuală relansare a iPod-urilor. Trebuie remarcat faptul că iPod Shuffle a fost scos din producție, oficial, în 2017 și că, în acest moment, singurul iPod pe care Apple încă îl vinde este iPod Touch.

The post Unul dintre produsele legendare ale Apple devine din ce în ce mai popular datorită unor influenceri de pe TikTok appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.