Startul producției Cybertruck-ului Tesla, amânat din nou


ianuarie 14 13:42 2022

Stire IT din Comunicatii: Startul producției Cybertruck-ului Tesla, amânat din nou

Cybertruck, SUV-ul electric al celor de la Tesla, nu va ajunge pe piață nici în 2022, producția sa suferind o nouă amânare. Conform celor de la Reuters, compania lui Elon Musk plănuiește acum să înceapă producția SUV-ului său futuristic abia la începutul lui 2023, sursa fiind o persoană familiară cu planurile celor de la Tesla.

Sursa celor de la Reuters susține că amânarea vine ca urmare a unei decizii a celor de la Tesla de a schimba ”anumite funcții” ale vehicului pentru a fi mai competitiv față de alte SUV-uri electrice. Printre acestea merită menționate recent lansatul Rivian R1T, precum și camioneta Ford F-150 Lightning, care urmează să debuteze în curând.

Cybertruck-ul a fost anunțat în 2019, iar producția sa trebuia să înceapă inițial în 2021, fiind apoi amânată pentru a doua jumătate a lui 2022. Se pare că Tesla plănuiește acum să realizeze o primă producție limitată a SUV-ului în prima parte a lui 2023, urmând să mărească numărul mașinilor care vor ieși pe poarta fabricii spre sfârșitul anului.

Știrea nu e tocmai o surpriză, sosind la doar câteva zile după ce Tesla a eliminat de pe site-ul său orice mențiune despre începerea producției pentru Cybertruck în 2022. Site-ul arată acum doar că doritorii vor putea să completeze configurația mașinii ”pe măsură ce producția sa se apropie de sfârșit”. CEO-ul Elon Musk este așteptat să ofere mai multe detalii într-o discuție oficială despre veniturile companiei, programată pentru 26 ianuarie.

The post Startul producției Cybertruck-ului Tesla, amânat din nou appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.