Philips Hue anunţă noi corpuri de iluminat inteligente pentru exterior


ianuarie 27 04:35 2022

Stire IT din Comunicatii: Philips Hue anunţă noi corpuri de iluminat inteligente pentru exterior

Philips Hue este un brand pe care îl asociem becurilor inteligente multicolore şi uşor de controlat de pe smartphone. Acum gama se extinde şi include o nouă serie de corpuri de iluminat, unele care se pot amplasa la exteriorul locuinţei.

În general Philips Hue includea becuri pentru interior, benzi LED şi altele de genul. Acum avem şi o serie de produse de tip Outdoor Smart Lighting, începând cu Philips Hue Inara. Acesta este un corp de iluminat care se amplasează pe pereţi şi arată ca un felinar clasic, unul vintage cu bec cu imitaţie de filament.

Un alt produs nou este Lucca, care oferă un design mai modern şi iluminare albă sau color. Costă 99.99 dolari implica o lampă care se montează pe perete şi are o formă rotunjită. Becul color se poate controla din aplicaţie.

Apoi îl avem pe Resonate, care poate crea efecte spotlight în sus şi jos, excelent pentru a ilumina o potecă, parcarea sau grădina din faţa casei. Lumina emanată creează un triunghi mai clar şi mai bine definit de vizibilitate. Costă 159.99 dolari.

Lista se încheie cu Calla, o serie de lămpi tip stâlp cilindric, care se pot amplasa din loc în loc de-a lungul unei poteci din faţa casei. Au înălţime de 25 cm şi se pot camufla după statuete sau tufişuri, plante. Toate se pot controla cu aplicaţia de pe telefon Hue şi se pot interconecta cu senzori de mişcare. Corpurile de iluminat de mai sus se pot controla inclusiv prin comandă vocală.

The post Philips Hue anunţă noi corpuri de iluminat inteligente pentru exterior appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.