Apple lucrează la un nou monitor care ar putea fi la jumătate din prețul lui Pro Display XDR


ianuarie 04 15:15 2022

Stire IT din Comunicatii: Apple lucrează la un nou monitor care ar putea fi la jumătate din prețul lui Pro Display XDR

Când Apple a anunțat pentru prima dată monitorul Pro Display XDR, majoritatea nemulțumirilor au venit cu privire la prețul acestuia, alături de o mulțime de glume cu privire la prețul suportului în sine. Se pare însă că cei care doresc un monitor care să aibă marca „mărului mușcar”, dar nu doresc să dea toate economiile pe el, ar putea avea parte de câteva vești bune în acest sens.

Potrivit jurnalistului Bloomberg Mark Gurman, în ultimul său număr al newsletter-ului Power On, Apple lucrează la un nou monitor care ar putea fi lansat la jumătate din prețul lui Pro Display XDR. Prețul actual al Pro Display XDR este de 5.000 de dolari pentru cea mai ieftină opțiune, cu sticlă, și 6.000 de dolari pentru modelul cu nanotextură.

Dacă predicția la jumătate de preț este corectă, ne-am putea uita la un monitor cu prețuri între 2.000 și 3.000 de dolari. Acesta nu este deloc ieftin, fiind în continuare mult mai scump în comparație cu alte monitoare, chiar și acele ecrane ultrawide cu rezoluție 4K, dar este totuși mai ieftin decât Pro Display XDR. Nu suntem siguri însă ce fel de caracteristici va avea pentru a-și justifica prețul, așa că va trebui doar să așteptăm și să vedem dacă zvonul se transformă în realitate.

The post Apple lucrează la un nou monitor care ar putea fi la jumătate din prețul lui Pro Display XDR appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.