Age of Empires IV ar putea fi lansat și pe Xbox


ianuarie 13 14:16 2022

Stire IT din Comunicatii: Age of Empires IV ar putea fi lansat și pe Xbox

Au fost multe jocuri RTS lansate în trecut care au devenit „instant classics”, iar franciza Microsoft, Age of Empires, este considerată una dintre cele mai reușite din toate timpurile, la același nivel cu titluri precum StarCraft de la Blizzard. Jocul a fost lansat pentru PC, și se pare că există o șansă ca Age of Empires IV să-și facă loc si pe console.

Acest zvon a pornit de la un tweet al @ALumia_Italia și este vorba de un cod care sugerează că jocul ar putea fi în dezvoltare pentru consola Xbox. Potrivit postării, acestea se referă la un joc cu numele de cod „CAR”, care conform Video Game Chronicle, este numele intern pentru Age of Empires IV la Microsoft.

În plus, publicația MobileSyrup a stat de vorbă cu Michael Mann, producătorul executiv la World’s Edge, despre posibilitatea ca jocul să ajungă pe console. Mann nu a negat această posibilitate, ci a declarat în schimb că obiectivul lor principal la acel moment era lansarea jocului pentru PC.

Acum că Age of Empires IV este disponibil pe PC, este posibil ca echipa să lucreze la portarea lui pe Xbox. Nu se știe când va fi lansat, iar gamerii care doresc să îl joace pe Xbox ar trebui să stea „cu urechile ciulite”.

The post Age of Empires IV ar putea fi lansat și pe Xbox appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.