Turiștii vor putea adăuga la Apple Wallet cheile camerelor de hotel


decembrie 10 16:06 2021

Stire IT din Comunicatii: Turiștii vor putea adăuga la Apple Wallet cheile camerelor de hotel

În majoritatea timpurilor, atunci când te cazezi într-un hotel, vei primi un card care poate fi folosit pentru a debloca ușa camerei. Cu toate acestea, în ultimii ani, smartphone-urile și-au găsit o utilitate și în acest sens, unele hoteluri testând schimbarea acestei metode de deblocare la una cu o aplicație pentru smartphone-uri. Asta înseamnă însă că utilizatorii trebuie să descarce o aplicație separată pentru a utiliza cheia. Acest lucru poate fi enervant, deoarece nu toată lumea își dorește să aibă o aplicație pe telefon pe care ar putea-o folosi doar de câteva ori și imaginează-ți că mergi la mai multe hoteluri și trebuie să descarci toate aplicațiile. Sună supărător, nu?

Vestea bună este că Apple ajută la eficientizarea acestui lucru cu o actualizare a aplicației Wallet. Odată cu noua actualizare, utilizatorii vor putea să adauge chei digitale la Apple Wallet și să-și deblocheze camerele de hotel. Aceasta va acoperi inițial hotelurile Hyatt sau, mai precis, șase locații diferite Hyatt. Acestea includ Andaz Maui at Wailea Resort, Hyatt Centric Key West Resort & Spa, Hyatt House Chicago/West Loop-Fulton Market, Hyatt House Dallas/Richardson, Hyatt Place Fremont/Silicon Valley și Hyatt Regency Long Beach. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să-și țină iPhone-ul sau Apple Watch-ul lângă încuietoarea ușii hotelului și, presupunând că stai în afara camerei corecte, se va debloca.

Hyatt susține că în cele din urmă vor lansa funcția în toate locațiile lor, dar pentru moment, cele enumerate mai sus vor fi singurele care acceptă funcția.

The post Turiștii vor putea adăuga la Apple Wallet cheile camerelor de hotel appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.