REVIEW Razer Huntsman V2 – Cea mai rapidă tastatură din lume


decembrie 17 17:33 2021

Stire IT din Comunicatii: REVIEW Razer Huntsman V2 – Cea mai rapidă tastatură din lume

A trecut ceva timp de când am testat o tastatură, iar acest lucru s-a schimbat odată cu Razer Huntsman V2, anunțată de producătorul american în septembrie și care și-a găsit un loc pe biroul meu începând cu a doua jumătate a lui noiembrie.

Anunțată în toamnă ca fiind „cea mai rapidă tastatură din lume”, Razer Huntsman V2 nu își trădează viteza prin design. Aș zice că este unul dintre cele mai simple și, totodată, mai frumoase tastaturi pe care le-a făcut Razer – complet neagră, cu margini ușor rotunjite și taste mari, „sănătoase”, cu mult spațiu între ele. În partea din dreapta sus se găsesc și butoanele media, alături de o rotiță pentru volum.

În pachetul tastaturii vei regăsi și un wrist rest moale, o pernuță pe care îți poți ține mâinile atunci când scrii la tastatură. Mă bucur că Razer a revenit la utilizarea acestor wrist rest-uri mai moi, mai ales pentru tastaturile sale de top, pentru că recent producătorul a folosit și unele din plastic.

Razer a introdus pe Huntsman V2 switch-urile sale optice de a doua generație, care vin în două variante, roșii și violet. Pe varianta testată de noi, am descoperit switch-uri roșii, care nu scot un sunet atât de puternic, având niște mici amortizoare pe fiecare tastă, pentru a „tăia” din zgomot. Avantajul real al switch-urilor optice de la Razer este însă viteza, acestea folosindu-se de un fascicul de lumină infraroșie pentru a activa semnalul lor, ceea ce face ca delay-ul dintre apăsarea unei taste și executarea comenzii să fie foarte aproape de zero. Huntsman V2 poate ajunge la un polling rate de 8000Hz, de 8 ori mai rapidă decât majoritatea tastaturilor obișnuite, care au un polling rate de 1000Hz.

Pentru jocuri, va fi greu să găsești o tastatură mai bună ca Huntsman V2. Viteza pe care o are și spațierea excelentă a tastelor face ca, fie că joci un FPS, un MOBA sau un RPG, comenzile să îți fie la îndemână și ușor de activat. Dacă vrei o tastatură bună pentru scris însă, nu o să fii tocmai fericit cu Huntsman V2 – fie asta, fie m-am dezobișnuit eu complet de scris pe tastaturi mari, după ce am folosit-o o lungă perioadă de timp pe cea de la Apple (deși mă îndoiesc, ținând cont că acasă am o tastatură opto-mecanică. În fine, ideea e că în typing test am scos o medie de 75 de cuvinte pe minut din 5 teste, destul de scăzută și sub cele 80-85 cuvinte pe minut pe care le am în mod normal.

„Capacele” tastelor sunt acele Doubleshot PBT Keycaps pe care Razer le-a mai pus pe tastaturile sale recente, fiind realizate din plastic ABS, care le face mai durabile decât tastele obișnuite. De asemenea, imprimarea aplicată pe taste nu ar trebui să se poată șterge nici după o perioadă îndelungată, conform celor de la Razer. Bineînțeles, fiind vorba de un produs de gaming, nu lipsește iluminarea RGB, care se poate controla prin Razer Synapse, și vine cu o mulțime de profiluri diferite și stiluri noi de culoare.

The post REVIEW Razer Huntsman V2 – Cea mai rapidă tastatură din lume appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.